ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


 Έλιξ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας
Program: "The Learning for Integration Project: 
Quality Learning and Non-Formal Education for Refugees and 
Migrant Children in Greece."
ELIX, supported by UNICEF and funded by the European Commission (DG ECHO), began in October 2017 the implementation of an educational program for refugee and immigrant children and their parents in Attica. The project will support refugee integration in schools and is designed to provide day-to-day coverage of the educational needs of children aged 3-17 and daily support for the school study for children aged 6-15.

 Δήμος Πειραιά
Πρόγραμμα: "NEETs ON BOARD"
Στόχος του Έργου «NEETs ON BOARD» είναι η κινητοποίηση της ομάδας των NEETs, των νέων δηλαδή μεταξύ 15-24 ετών που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, κατάρτισης και εργασίας, από τις περιοχές του Πειραιά, του Αργοσαρωνικού και της Ανατολικής Πελοποννήσου, για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προώθησή τους στις πρωτοβουλίες του Youth Guarantee με αναφορά στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Μίτος": 
Πρόγραμμα: "Στέγαση και Επανένταξη"
από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού,
υπό την Εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας,
Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.. 
Πρόγραμμα που αφορούσε την επανένταξη 2 άστεγων ατόμων. Με την ολοκλήρση του προγράμματος, απομακρύνθηκαν από τον ξενώνα, διαμένουν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και βρέθηκε εργασία, με σκοπό την πλήρη ανεξαρτοποίηση και επανένταξη τους. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ, ΜΚΟ ΙΑΣΙΣ.

ΑΚΤΑΙΑ
Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός "ΑΚΤΑΙΑ"
Πρόγραμμα συμβουλευτικής στον Δήμο Αθηναίων.
Δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής σε Δημοτικό Ιατρείο της Αθήνας.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Δημιουργικής Απασχόλησης
Κοινωνική Λειτουργός
Μέλος της δι - επιστημονικής ομάδας. Συνεργασία με την Πρόεδρο ΔΣ και την Κοινωνική Λειτουργό για συγγραφή κοινωνικών προγραμμάτων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Πραγματοποίηση ομάδας προσωπικού ("Capacity Building")


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η φλόγα

Το κάθισμα

Η κιμωλία